[i øvrigt]

Lidt om mig: Jeg er født i 1969 og vokset op i en kernefamilie lidt udenfor København. Jeg har uddannet mig indenfor og arbejdet med salg og markedsføring i en del år indtil jeg besluttede mig for at tage den 4 årige uddannelse til oplevelses-orienteret psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut i København.

I efterhånden en del år har jeg arbejdet indenfor psykiatrien og i specialpædagogiske funktioner. Ved siden af mit arbejde som psykoterapeut har jeg valgt at have frivilligt arbejde som rådgiver i OID (Offerrådgivningen i Danmark).

Jeg har levet i fast parforhold med faderen til mine to børn i 17 år og har personligt forholdt mig til livskriser i følge med handicap, ufrivillig barnløshed, kronisk sygdom og adoption.

Udover min 4 årige uddannelse som psykoterapeut, har jeg taget en del efteruddannende kurser mm, herunder ’Komplicerede tabsprocesser’ v/ Marianne Davidsen- Nielsen, ’Struktureret Krise Samtale’ v/Henrik Lyng, ’Voksne børn af alkoholikere’ v/Sanne Fredsted samt diverse kurser om omsorgssvigtede børn v/Inger Thormann. Jeg er desuden uddannet spædbørneterapeut v/ Thormann/Poulsen efter Francoise Doltos metode.

Jeg arbejder efter Jørgen Groths metode i "Drømmearbejde" og
modtager ligeledes supervision af ham.

Et par ord fra klienter